Posted on June 5, 2018 11:48 am

Nieuw in Swargahealing!

LACHYOGA
_____________

 

Lachen is leuk en bovendien heel gezond en het algemene welzijn verbetert. Lachen vermindert stress, depressie, bezorgdheid en slapeloosheid. Het lachen zou ontstekingsremmende en pijnstillende stoffen afgeven en het immuunsysteem versterken. Het zou ook de zuurstofwisseling in de hersenen verhogen, de ademhaling verbeteren en de stofwisseling stimuleren. Daarnaast is lachen ook een uitstekend middeltje om je buikspieren te trainen en het zorgt er ook voor dat je huid soepel en stralend wordt gehouden. Door veel te lachen zal je er beter uit gaan zien, je zult daadwerkelijk knapper worden en je straalt  en krijgt meer zelfvertrouwen.

Al spelend doen we lachoefeningen en lachen we zonder reden en deze lach gaat over in spontaan lachen en doordat lachen besmettelijk is zet de lach zich over op de hele groep.
Wat mensen denken voor de lachsessie: dat zal zeker allemaal geforceerd lachen zijn?

Wat mensen zeggen na de sessie:

“we hebben nooit het gevoel gehad dat het lachen geforceerd werd; op een speelse en unieke manier deden we lachoefeningen waar we spontaan moesten om lachen en zijn we eens al onze zorgen vergeten.“

“Er vond een transformatie plaats.”

“Ik heb nog nooit zoveel gelachen als nu, het heeft mij deugt gedaan.”

De datums van de lachyogasessies kan je vinden op de Facebookpagina van Swargahealing.

Lachyogasessies kunnen ook op locatie, prijs hangt af  naargelang de afstand en tijd.

Voor meer info: koen@swargahealing.be

Met een vriendelijke lach

Koen