Sinds een paar maanden maak ik elke maandag even tijd voor mezelf en volg ik de meditatiesessies bij Swargahealing in Beernem. Ik was op zoek naar een manier om wat afstand te kunnen nemen van de hectische toestanden waar onze westerse beschaving ons wel eens vaker in verzeild doet geraken. Voor mij was mediteren iets nieuws, en in het begin was er bij mij wat ‘koudwatervrees’. De rust en helderheid waarmee Koen Lootens de meditaties toelicht en begeleidt, zorgden er echter voor dat ik mij meteen op mijn gemak voelde. Bovendien stopt hij enorm veel variatie in de meditaties. Zo maakte ik tot op heden al kennis met een tiental totaal verschillende wegen om tot een diepe innerlijke rust te komen. Een sterk punt vind ik de aandacht voor zowel geest als lichaam. Via ademhaling en intense bewustwording van het eigen lichaam leerde ik contact maken met de innerlijke stilte en rust diep in mezelf. Gedachten en geluiden buiten mezelf worden herkend en benoemd en zo leer ik gaandeweg inzien dat de stormen en turbulenties van het leven de innerlijke rust niet hoeven te verstoren, en dat geeft een enorme kracht. Meestal doen we een drietal meditaties op een avond, en de variatie die geboden wordt, zorgt ervoor dat ik elke week opnieuw vol nieuwsgierigheid naar de sessie kom. De sfeer in de groep is aangenaam, waarderend en gemoedelijk. Na de meditaties is er altijd even tijd om aan te geven hoe de ervaring was. Van ganser harte raad ik dit iedereen aan: gun jezelf een prachtig cadeau en neem deel aan een meditatiesessie bij Swargahealing.

Luc

“De meditaties bij Koen brengen mij dichter bij mezelf, ondersteunen mijn innerlijke evolutie en bieden mij de mogelijkheid om verder te evolueren op mijn innerlijke reis naar mijn authentieke zelf. “

Vele groetjes, Lode en Nele

hallo iedereen ik wilde jullie laten weten wat de meditatie met Koen doet voor mij . Ik vind het zeer rustgevend en kan daardoor nog dichter bij mijn gevoel komen . Het is ook zeer afwisselend van stilte meditatie naar bewegend zowel liggend als op de stoel dus voor iedereen haalbaar gewoon proberen super. Wat de healing betreft voor mij was het super daar ik er direct van in slaap viel, en nadien de nodige rust kon vinden.

Myriam

Ben altijd tevreden dat het maandagavond is, dat ik mij volledig kan ontspannen in de mooie en warme ruimte,,,,, met wat achtergrond muziek waar je heel rustig van wordt.En nadien altijd benieuwd wat de kaart ga brengen, en deze klopt altijd!!!👍 Koen je bent een goeie leermeester, waar ik 100 procent achter sta, en ik zou het aan iedereen aanraden… dus ik maak verder reclame voor jou!!

Groeten Gerda

Voor al wie graag in de wereld van de meditatie wil ondergedompeld worden, kan je terecht bij Swargahealing. Het gezicht achter Swargahealing is Koen. Koen is een ervaren man in zowel het geven als het volgen van meditaties…. Bij Swargahealing kan je zowel thema meditaties als mantra meditaties meemaken. Opvallend bij de thema meditaties is, dat het telkens wel iets raakt, waar je mee bezig bent op dit moment. De thema meditaties bieden jou de kans, om beter om te gaan met problemen die je op dit moment in je leven ervaart. Via je lichaam ga je ontdekken, waar dit probleem of die blokkade zich in je lichaam bevindt en kan je op die manier tijdens de meditatie ook de emotie ervaren en loslaten die eraan gekoppeld wordt. Zo krijg je inzichten over hoe je ermee kan omgaan. Het lichaam wordt gezien als een ingangspoort om gezond, bewuster en gelukkiger te leven. Bij de mantra meditatie is het precies anders om: je wordt in een bewustzijnstoestand gebracht van wat en wie je werkelijk bent. Licht, liefde, vrede, vreugde harmonie…. Dit is heel belangrijk op die momenten waarop we dit vergeten zijn. Tijdens de mantra meditatie gaan we terug naar dit bewustzijn, waar we één zijn met onszelf en met onze Schepper. Je kan er ongetwijfeld de energie van Meester Jaspal ervaren, die ons helpt en begeleid naar dit bewustzijn. Door het zingen van de mantra, wordt de energie opgebouwd. Iedereen beleeft het op zijn manier en alles wat je ervaart of voelt is goed en juist op dit moment. Soms krijg je het gevoel dat je problemen nog groter lijken om dan weer weg te ebben, zoals eb en vloed. En uiteindelijk wordt het rustig en leeg in je hoofd … Tijdens de mantra meditatie wordt die eenheid met jezelf en de schepper heel erg ervaren. Zo kan je door dit maandelijks in de groep te beoefenen, langer in dit bewustzijnsveld blijven zodat je je ook tijdens je alledaagse beslommeringen kan herinneren wie je werkelijk bent.

Voel je druk je hoofd? Ben je overspannen? Ben je oververmoeid en kan je toch geen rust/slaap vinden? Misschien is een Reiki behandeling bij Koen de moeite waard om even uit te proberen. Via Koens handen sijpelt de universele, helende energie het lichaam binnen. Je cellen nemen enkel datgene op, wat je nu op dit moment nodig hebt, om te ontspannen of tot innerlijke rust te komen. Ook al ben je niets gewaar, of val je in slaap het effect blijft hetzelfde. Beetje bij beetje komt de energie die geblokkeerd zat, los. En dit helemaal op eigen tempo. Wat er zich op het moment aandient, kan moeiteloos losgelaten of opgelost worden. De werking is niet alleen helend op energetisch niveau, ook lichamelijke ongemakken kunnen erdoor verzacht worden. Bovendien hoef je helemaal niet iets te mankeren, om je eens lekker te laten verwennen! Volgens mijn ervaring is dit een echte aanrader voor BODY and SOUL!

Isabelle

Eindelijk , vorige week woensdag een reiki sessie met aansluitend walk en talk kunnen genieten. Kort kreeg een inleiding op de reiki sessie en werd ongeveer een uur behandeld. Ik ervaarde een grote rust en kwam al gauw in contact met het diepere bewustzijn in mezelf. Bovendien had ik pijn in de knieën die na de behandeling verdween. Daarna was er nog een walk en talk , waarin ik mijn ervaring kon delen, in een zeer mooi en rustig natuurdomein . Ik kan iedereen met stress of bepaalde pijnklachten deze reiki behandeling aanbevelen.

Jozef

Het was een speciale ervaring. Ik wist niet echt goed wat ik er achteraf moest van verwachten. Enkele dagen later zijn verschillende emotie’s naar boven gekomen. Niet echt positieve, maar wel diegene die echt vast zaten. Zal er wel mee te maken gehad hebben denk ik. Het was voor mij al een overwinning om een man aan mij te laten komen. Dat is iets waar ik normaal voor terug deins. Ik voelde me veilig tijdens de sessie. Bedankt om mij die ervaring te laten hebben.

Anoniem

Net thuis van mijn eerste sessie bij Swargahealing. Zalig, dat tot jezelf komen. Blij dat ik de stap gezet heb om deel te nemen🙏🏻
Mijn eerste ervaring met Reiki was als het betreden van een andere wereld. Deze van je diepste innerlijke zelf, ontdaan van alle spanning, angst en twijfel. Heel leuk ook dat dit tot enkele dagen na de behandeling voelbaar verder werkt.

Lore W..

 

 

Na een healing van Koen voel ik mij als herboren : volkomen in rust en tegelijk vol energie, levendig, aanwezig, liefdevol… kortom gewoon heel goed. Koen straalt een zachte vriendelijke energie uit waardoor je je onvoorwaardelijk geliefd en geaccepteerd voelt. Het is oké , ik ben oké.

Maria 

 

“Onder de zachte begeleiding van Koen, iedere week opnieuw geleid worden naar een  thuiskomen bij mezelf, in diepe ontspanning gebracht worden bij de bron…. dank”
groetjes
Eric

Meditatie is pure noodzaak voor mij ☺️..
Blij en dankbaar dat ik regelmatig kan gaan naar Swargahealing.
👍🙏 Charlotte